Jordi P. Donat

video & photography

I am passionate about audiovisual art and feel a true need to capture unique moments and tell stories through my cameras.
I was born in La Jonquera in 1982. Since then, I have lived in different places, until finally settling in the foothills of the Montseny Natural Park. I love being in close contact with nature.
Having spent more than 20 years immersed in the audiovisual world, I have acquired vast experience in such diverse spheres as television, video and photography. In addition, my ability to manage productions from start to finish means the results I deliver are of exceptionally high quality.
I am constantly seeking to grow professionally, and this is reflected in all the productions I work on. My passion drives me to give my absolute best in each project, determined to capture the beauty contained in every instant.
One of my outstanding qualities is my ability to stay calm in situations that require immediate solutions, ensuring that every production can move forward smoothly and with the desired results.
Join me on this visual journey, where passion and professionalism merge to create captivating and long-lasting images and videos.

Sóc un apassionat de l’art audiovisual, amb la necessitat de capturar moments únics i explicar històries a través de les meves càmeres.

Vaig néixer a La Jonquera l’any 1982 i, des de llavors, he recorregut diversos indrets fins a establir-me als peus del Montseny, m’agrada estar en contacte amb la natura.

Amb més de 20 anys immers en el món de l’audiovisual, he acumulat una rica experiència en àmbits tan diversos com la televisió, el vídeo i la fotografia. I la meva habilitat per gestionar produccions des de l’inici fins al final em permet oferir resultats de qualitat excepcional.

El meu objectiu constant és el creixement professional, i això es reflecteix en cada producció en la qual participo. La meva passió em duu a donar el millor de mi mateix en cada projecte, amb la determinació de capturar la bellesa intrínseca de cada moment.

Una de les meves principals qualitats és la capacitat de mantenir la calma en situacions que requereixen solucions immediates, assegurant-me que cada producció segueixi endavant sense problemes i amb els resultats desitjats.

Acompanya’m en aquest viatge visual, on la passió i la professionalitat es fusionen per crear imatges i vídeos que captivaran i perduraran en el temps.

Contact

Based in Catalonia
+34 647833741
hey@jordipdonat.com