12 LLOCS, 12 MOMENTS. PODEM PARAR EL TEMPS?

Cada dia ens despertem, els qui en tenim passegem el gos, esmorzem, anem a la feina, els qui en tenim passegem el gos, dinem, tornem a la feina, els que en tenim passegem el gos, sopem, els que en tenim, podem o no, tornar a passejar el gos, anem a dormir. Ens despertem, els que en tenim passegem el gos, esmorzem, anem a la feina, els que en tenim passegem el gos, dinem, tornem a la feina, els que en tenim passegem el gos, sopem, els que en tenim, podem o no, passejar el gos, anem a dormir…

Què és el que passa? Simplement, un dia t’aixeques i veus que han passat uns anys des del dia en què pensaves què faries en un futur i t’adones que encara no ho has fet.

El temps passa, passa molt ràpid, i no en som conscients; no som conscients que tot caduca, que envellim, que els petits es fan grans, que l’aigua s’evapora, que la llum s’apaga, que els arbres canvien les fulles, que la gent va i ve, que ens movem. Tot es mou, tot canvia, tot evoluciona, res és ara com era abans.

Però tot això és cíclic. Cada minut té seixanta segons, cada hora té seixanta minuts, cada dia té vint-i-quatre hores, cada setmana set dies, i cada any 12 mesos. Cada dia passa el mateix, cada mes passa el mateix, i cada any es va repetint, sempre torna a començar, és cíclic.

12 llocs, 12 moments